foraje valcea, hidrotop, studii geotehnice, foraje geotehnice, foraje pentru alimentare cu apa, epuismente, foraje geotermale, foraje puturi apa, companie foraje puturi

Pentru ca investitia pe care ati facut-o in forarea unui put sa se dovedeasca rentabila si sa puteti beneficia de apa potabila si curata multi ani la rand, noi venim in ajutorul dumneavoastra oferindu-va lucrari executate in mod profesionist de denisipari puturi de apa.

Indiferent de motivele care au dus la nisiparea putului , experienta  pe care colectivul nostru de profesionisti o are in acest domeniu va gasi solutia optima pentru ca apa furnizata de putul  dumneavoastra sa fie din nou limpede si de buna calitate. Se stie ca, in general, in timpul exploatarii unui put, pornirea pompei face ca o mica cantitate de nisip sa patrunda in forajul respectiv care se decanteaza pe fundul putului sau al fantanii. Cu timpul, straturile suprapuse ajung sa blocheze filtrele naturale, astfel incat lucrarile de denisipari puturi de apa devin absolut obligatorii.

Prin denisipare se intelege operatia de extragere si eliminare a particulelor foarte fine de nisip din apa, prin pompare intensa, la un debit marit. Astfel, se elimina dopul de nisip format de-a lungul timpului pe fundul forajului.

Experienta personalului nostru si utilajele moderne pe care le folosim va garanteaza calitatea serviciilor pe care vi le oferim. Procedeele pe care le folosim sunt adecvate tuturor tipurilor de  puturi , iar pentru fiecare tip ne ajutam de cele mai bune utilaje create special pentru astfel de lucrari.

Sistemul aer lift pe care il utilizam pentru a realiza lucrari de denisipari puturi de apa de inalta calitate consta in introducerea de aer sub presiune printr-un sistem tubular, in apa Astfel reusim sa colectam nisipul si sa-l eliminam, redand functionalitatea deplina a putului  dumneavoastra.din put , pentru a se forma un amestec gaz-lichid, care are o densitate mai mica decat a apei, ceea ce duce la refularea lui pe inaltime.